Over mij

Passie voor het vak

Mijn passie voor al wat moois is, bestaat al heel lang. Mooie mensen, mooie momenten, mooie producten, mooie posters. Deze passie en liefde voor het moois dagelijks kunnen beleven in de vorm van een job is wat me enorm gelukkig maakt. Het creëren van moois, zowel visueel als abstract (mooie momenten) is waar ik naar streef

Meer dan grafische vormgeving

Naast al het grafische en digitale werk dat ik uitvoer, ben ik ook sterk in het samenbrengen van mensen met een gelijkgezinde mindset. Samenzijn, mooie momenten beleven en samen naar iets nieuws, moois en goeds streven brengt alleen maar goede dingen op. 

Samen bouwen we aan een betere wereld

Sarah Ouaamari is mijn naam en ik ben geboren en getogen Antwerpenaar. In bijberoep heb ik heel wat toffe zaken gaande zoals freelancen, fotograferen, gepersonaliseerde cadeaus maken en simpele huisstijlen ontwerpen. Hoe leuk dit alles ook is, ben ik ook op zoek naar het tofste hoofdberoep dat er is.

Waar ik naar op zoek ben en wat ik te bieden heb? Ik ben enorm gepassioneerd om verschillende zaken zoals community, jeugdwerk, grafisch ontwerp en kunst, psychologie, communicatie en de manier waarom mensen denken en hoe wij als grafisch ontwerpers en marketeers dat denken kunnen beïnvloeden. Als jonge moslima en jongere zijnde, heb ik altijd al veel bewondering gehad voor bedrijven die zich actief inzetten communicatie inclusief te kunnen voeren en zo niemand buiten te sluiten.

Omwille van mijn eigen achtergrond en omgeving, geloof ik dat ik voldoende in mijn mars heb zelf te op een inclusieve en creatieve manier te ontwerpen en communiceren naar de juiste doelgroepen. Ook het opbouwen en onderhouden van netwerkrelaties zijn zaken die belangrijk zijn, om zo de geloofwaardigheid te behouden en van de wereld een betere plaats te maken.

Mijn passie voor social media en communicatie is voortgevloeid uit mijn interesse voor kunst. Het begon in eerste instantie in 2012, toen we een opdracht kregen voor Nederlands rond de Rederijkers. Al snel besefte ik dat mijn liefde voor kunsten en design groter was dan ik dacht en besloot ik te gaan voor een grafische opleiding.

In 2014 besloot ik te gaan voor de studie crossmedia-ontwerp op AP-hogeschool waar ik met veel liefde, motivatie en wil aan begon. Mijn broer (Mohamed Ouaamari) liet me geregeld  ook helpen bij zijn freelance opdrachten bij tijdsgebrek, waardoor ik al heel snel een mooie ervaring van intussen 7 jaar (!) kon opbouwen.

Intussen ben ik social media manager, community-builder en grafisch ontwerper en de communicatie-expert geweest van diverse organisaties, vzw’s en winkels zoals Donutello, Muslinked, Toko en Shedidit. Ook heb ik een succesvolle stage bij deBuren achter de rug, waar men tevreden was over mijn werk en ik mooie ervaringen binnen social profit heb opgedaan.

Netwerken, content creëren en communicatie in mooie, interessante vorm gieten (zowel visueel als inhoudelijk) vind ik geweldig om te doen en dus heb ik besloten dat ik hier in mijn professionele leven graag verder wil. 

Neem contact op

Translate »